Resultatene lot ikke vente på seg for Camilla

fdfdd

Camilla Brurås en særs fornøyd dame fra Åsane, en bydel i Bergen med litt i overkant av 50 000 innbyggere. Hun har nemlig opplevd noe hun beskriver som helt utrolig ved hjelp av daglige kopper med kaffe.

– Med årene er det lett å legge på seg. Det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i. Kiloene har en tendens til å smyge seg innpå. Du merker det ikke før du har rukket å bli skikkelig rund og go, ler Camilla hjertelig.

Vi ringer Camilla en fredags morgen i April. Da sitter hun å koser seg med morgenkaffen, som passende nok har bestått av Coffee Zero i godt og vel 1 år.

– Jeg er 1,75 høy og veide etterhvert 89 kilo. På et punkt hadde jeg lagt på meg 22 kilo. Jeg bestemte meg for at noe måtte gjøres. Buksene ble bare trangere å trangere. Ikke er jeg glad i tunge treningsøkter, så jeg ville jo gjerne ha litt drahjelp. Det var grunnen til at jeg bestilte Coffee Zero, sier hun.

Skeptikere kan bli overbevist

Camilla sier til oss at hun i utgangspunktet ikke hadde tro på at kaffen skulle hjelpe. Hun var skeptisk:

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Men midjemålet ble smalere og smalere. Jeg har gått ned i buksestørrelse, sier en entusiastisk Camilla.

– Jeg merket det allerede etter den første pakken. Etter det har har det bare gått en vei, og det er ned i vekt. Så jeg kan trygt si at til og med den verste skeptiker kan snues om, smiler Camilla. – Denne kaffen har kommet for å bli hos meg.

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

Gøyere å gå tur når kiloene faller av

Etter noen måneder med Coffee Zero begynte det å forme seg en meget effektiv og god rutine for Camilla. Hver dag klokken 07.00 startet hun med en kopp Coffee Zero.

– Denne kaffen er en rimelig investering i gode rutiner og god helse. En hyggelig bieffekt av Coffee Zero er at jeg nesten har sluttet å kjøpe søtsaker. Det er veldig sjelden jeg kjøper verken sjokolade eller brus, sier hun.

Coffee Zero innholdet krom, og dette virkestoffet har effekt på søtsuget. Et daglig inntak av kaffen kan dermed være med på å dempe såkalte “cravings”.

– Tidligere ble det alltid noe usunt rett etter jobb. Det er det helt slutt på, jeg har liksom ikke det behovet. Og det er deilig! Nå går jeg turer hver dag. Det er mye morsommere å gå tur når man føler seg lettere i kroppen. For meg gjelder det bare å ha en kropp man trives i, sier Camilla.

Camillas oppfordring

Nå har Camilla nådd sitt mål. Hun har oppnådd idealvekten sin, og hun er akkurat der hun ønsker å være.

– Jeg kommer alltid til å ha Coffee Zero i hus. Selv om jeg har nådd målet mitt, så merker jeg hvor mye kaffen hjelper meg i hverdagen. Derfor kommer jeg til å fortsette å drikke Coffee Zero hver dag. Det er med på å vedlikeholde den gode rutinen min. Jeg har ikke vært i så god form på år og dag, sier hun.

– Også må jeg bare si til alle skeptikere: Slutt å kommenter negativt på facebook før du har prøvd kaffen. Den er ikke bare utrolig god på smak, den kommer til å hjelpe deg. Ta det fra en tidligere skeptiker, ler hun.

Før vi avslutter samtalen har Camilla rukket å drikke opp sin kopp med Coffee Zero: – Den er altså bare så god denne kaffen.

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.