HALVA-PRISET-3

Selv en skeptiker lot seg overbevise

Camilla Brurås er en særs fornøyd dame fra Åsane - en bydel litt utenfor Bergen. Hun har nemlig opplevd noe hun beskriver som ganske så utrolig ved hjelp av daglige kopper med kaffe.

Velkomsttilbud

50% rabatt på første pakke

sale_bubble_gronn
Coffe Zero pakke

– Med årene er det lett å legge til seg dårlige matvaner. Det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i. Kiloene har en tendens til å smyge seg innpå. Du merker det ikke før du har rukket å bli skikkelig rund og go’, ler Camilla hjertelig.

– Jeg er 1,75 høy og veide etterhvert 89 kilo. På et punkt hadde jeg lagt på meg 22 kilo. Jeg bestemte meg for at noe måtte gjøres. Buksene ble bare trangere og trangere. Ikke er jeg glad i tunge treningsøkter opp til Fløyen, så jeg ville jo gjerne ha litt drahjelp. Det var grunnen til at jeg bestilte Coffee Zero, sier hun.

Skeptikere kan bli overbevist

Camilla sier til oss at hun i utgangspunktet ikke hadde tro på at kaffen skulle hjelpe. Hun var skeptisk. Hvordan skulle en kaffe klare å få bukt med de dårlige vanene med småspising? Men jaggu har hun ikke blitt overbevist!

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Kaffen hjalp Camilla med å redusere søtsuget og småspisingen, og på den måten hjelpe henne til å legge om til et sunnere og mer variert kosthold. Dette har igjen ført til en reduksjon i hennes midjemål. Jeg har gått ned i buksestørrelse, sier en entusiastisk Camilla.

– Jeg merket en reduksjon i søtsug og småspising allerede etter kort tid. Så jeg kan trygt si at til og med den verste skeptiker kan snues om, smiler Camilla. Denne kaffen har kommet for å bli hos meg!

Coffee Zero er markedets eneste kaffe som er tilsatt krom. Krom bidrar til normal forbrenning av  karbohydrater, proteiner og fett. Coffee Zero er helt unik på grunn av tilsetningen av krom, og du finner ingen lignende kaffe på det norske markedet. Mineralet krom bidrar videre til å opprettholde et normalt blodsukkernivå som kan bidra til en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).

Gøyere å på gå tur når overskuddet er på plass

Etter noen måneder med Coffee Zero begynte det å forme seg en meget effektiv og god rutine for Camilla. Hver dag klokken 07.00 startet hun med en kopp Coffee Zero.

– Denne kaffen kan være et lite, men likevel viktig steg mot en varig livsstilsendring. En hyggelig bieffekt av Coffee Zero er at jeg nesten har sluttet å kjøpe søtsaker. Det er veldig sjelden jeg kjøper verken sjokolade eller brus, sier hun. Nå spiser jeg heller ting som jeg vet er godt for kroppen min og som gir meg økt energi.

Coffee Zero innholder krom, og dette virkestoffet kan ha en mulig effekt på søtsuget gjennom å bidra til et mer stabilt blodsukkernivå. Et daglig inntak av kaffen kan dermed være med på å dempe suget etter søtsaker og annen snacks.

– Tidligere ble det alltid noe usunt rett etter jobb. Det er det helt slutt på, jeg har liksom ikke det behovet. Og det er deilig! Nå går jeg turer hver dag. Det er mye morsommere å gå tur når man føler seg lettere i kroppen. For meg gjelder det bare å ha en kropp man trives i, sier Camilla.

Camillas oppfordring

Nå har Camilla nådd sitt mål. Hun har klart å få til en varig livsstilsendring, og hun er akkurat der hun ønsker å være.

– Jeg kommer alltid til å ha Coffee Zero i hus. Selv om jeg har nådd målet mitt, så merker jeg hvor mye kaffen hjelper meg i hverdagen. Derfor kommer jeg til å fortsette å drikke Coffee Zero hver dag. Det er med på å vedlikeholde den gode rutinen min. Jeg har ikke vært i så god form på år og dag, sier hun.

– Også må jeg bare si til alle skeptikere: Slutt å kommenter negativt på Facebook før du har prøvd kaffen. Ta det fra en tidligere skeptiker, ler hun.

Innen vi avslutter samtalen har Camilla rukket å drikke opp sin kopp med Coffee Zero: – Den er altså bare så god denne kaffen.

 

i
Coffee beans

Coffee Zero er en kaffe med både brente og grønne kaffebønner, beriket med krom.

CoffeeZero bidrar til:

  • Bidrar til normal forbrenning av karbohydraterproteiner og fett
  • Mindre søtsug

 

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.