Coffeezero_Doku-18_xs

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Velkomsttilbud

50% rabatt på første pakke

  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
sale_bubble_gronn
Coffe Zero pakke

– Tidligere spiste jeg akkurat det jeg hadde lyst på, uten å tenke så mye over konsekvensene. Dette førte til at vekten sakte, men sikkert økte år for år. Da jeg rundet 45 begynte jeg å merke at vekten var tyngende, bokstavelig talt. Jeg orket plutselig mindre.

57-åringen fra Oslo prøvde ulike slankekurer, men endte alltid opp med å gå på en smell. Spesielt vanskelig var det å motstå øl, snacks, cola med sukker og sjokolade. I fjor testet han ut Coffee Zero, noe som skulle ha en overraskende positiv effekt på Osloboeren.

– Lysten på usunne ting forvant gradvis etter å ha drukket Coffee Zero i noen uker. Vanligvis ville jeg ha fylt handlekurven med snacks, brus og øl fordi jeg hadde så lavt blodsukker. Nå kunne jeg plutselig gå forbi godsakene uten problemer, meddeler Emblemsvåg.

Vanskeligst i starten

Som for så mange andre, var de første dagene av livsstilsendringen de mest utfordrende for Trond – som var vant til øl og snacks både i sosiale settinger og alene.

– Den første uken etter at jeg startet med Coffee Zero kunne jeg fortsatt merke at jeg hadde lyst på snacks og øl fra tid til annen. Men etter hvert som tiden gikk, tenkte jeg stadig mindre på det. Spesielt merket jeg at suget etter søt og salt snacks ble mindre, men øltørsten roet seg også.

Coffee Zero er produsert av grønne kaffebønner som ikke er brent, noe som sørger for at sunne næringsstoffer og antioksidanter ivaretas best mulig. Innholdet av krom har en vitenskapelig dokumentert effekt på cravings og søtsug, og kan dessuten normalisere blodsukkeret.

– Før spiste og drakk jeg veldig mye av de raske karbohydratene. Etter at jeg begynte med Coffee Zero fikk jeg et mindre behov for snacks, sjokolade og brus, noe som også gjorde at jeg fikk i meg mer sunn mat. Nå er baconsnacks byttet ut med grove kornprodukter, ler han.

Vektpilen peker endelig nedover

Trond har nå levd med en ny og sunnere livsstil i over ett år. Og det har visstnok hatt en positiv effekt både på humøret, energinivået og vekten.

– Gleden var stor da jeg endelig kunne se mine egne tær. Etter mange år med øl og snacks skal jeg ikke legge skjul på at jeg fikk litt av en ølvom. Enkle oppgaver som det å bøye seg ned for å knyte skoene kunne være vanskelig, og kameratene gjorde mye narr av meg, ler han.

Nå har den glade oslomannen mistet 18 kilo av kroppsvekten, og han har mer energi i hverdagen. Han tror det er spesielt én ting som er grunnen til dette.

– Coffee Zero har blitt en del av kostholdet mitt, og drikkes både til frokost og lunsj. Jeg tror ikke jeg hadde klart å vedlikeholde den sunne livsstilen min uten. Og så smaker kaffen godt, noe som gjør det til en kjekk rutine jeg ser frem til hver dag.

Synes du Trond sine erfaringer er til inspirasjon? Prøv Coffee Zero nå, og få 50 % på din prøvepakke!

i
Coffee beans

CoffeeZero er en kaffe med både brente og grønne kaffebønner, beriket med krom.

CoffeeZero bidrar til:

  • Økt forbrenningen av karbohydraterproteiner og fett
  • Mindre søtsug

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.