Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Coffee Zero tar knekken på søtsuget

Finn-Treider

Kjøleskapet er blitt colafri sone. Nå vil Finn Treider endre livsstil og bli en enda bedre pappa.

– For lenge har kosthold og aktivitet havnet nederst på prioriteringslisten. Det er på tide å gjøre noe med situasjonen, sier Finn.

47-åringen driver sin egen virksomhet og kjører mye bil i forbindelse med jobben. Da er det enkelt og tidsbesparende å svinge innom bensinstasjonen ved middagstid. Sunt er det derimot ikke. Pølser og brus setter seg på magen, og med tiden er Finn blitt en røslig kar på over 100 kilo fordelt på 178 centimeter.

– I tillegg er jeg nok blitt en «cocaholiker». De siste 16 årene har det vært brus på menyen så å si hver dag, og tidligere forsøk på å «korke flaska» har endt med full sprekk. Men nå er kjøleskapet colafri sone, og det koster meg ingenting å passere brushylla i butikken. Æren tilfaller Coffee Zero, smiler Finn.

Søtsuget som forsvant

Det er snart et halvt år siden han ble tipset om at Coffee Zero kunne hjelpe ham med å endre livsstilen.

– Motivasjonen min var riktig nok litt tvilsom: Jeg er glad i kaffe og jeg er litt lat. Håpet var at Coffee Zero kunne være en enkel «quick fix». Men alle vet at det krever mer å endre livsstil. Likevel kurerte kaffen én ting. Etter bare noen dager var søtsuget nesten helt borte, forteller Finn.

Ny motivasjon


Nå har Finn funnet motivasjon til å gjøre noe med vanene sine. Han har kuttet ned på søppelmaten og blitt mer fysisk aktiv. Årskortet på treningssenteret i hjembygda Nittedal er i boks, og de første turene på tredemølla unnagjort.

– Jeg føler meg allerede lettere til sinns og i kroppen. Coffee Zero har gitt meg ny motivasjon, og målet er å komme i bedre form slik at jeg kan bli en enda bedre pappa, sier Finn, som er far til tre barn under 15 år.

– I utgangspunktet var jeg skeptisk. Derfor er det ekstra moro at Coffee Zero fungerer. For meg er dette en veldig positiv opplevelse, og det er lett å anbefale produktet overfor andre som et lite dytt i riktig retning.


Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!