Coffeezero_Doku-11_xs

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.

Velkomsttilbud

50% rabatt på første pakke

  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
sale_bubble_gronn
Coffe Zero pakke

– Jeg bestemte meg for å teste ut Coffee Zero etter å ha hørt to venninner snakke positivt om det. I starten var jeg veldig skeptisk, men må ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket etter et par uker. Jeg klarte faktisk å ignorere snackshylla i butikken, forteller hun engasjert.

Enklere å spise sunt når søtsuget ble borte

Øye har sverget til mer enn bare sodd og flatbrød opp gjennom årene. Den blide kvinnen har også hatt et nært og kjært forhold til sjokolade, kaker, kjeks, sukkerholdig brus og andre søtsaker.

– Søtsaker var en del av hverdagen i lang tid, og jeg kunne spise store mengder av sukkerholdig mat enten jeg var alene i sofaen eller i godt lag. Du kan godt kalle det for overspising. Da jeg begynte med Coffee Zero forsvant søtsuget gradvis, meddeler hun.

Coffee Zero er basert på grønne, ubrente, kaffebønner. Kaffen inneholder blant annet krom, et stoff som er kjent for å normalisere blodsukkeret og dempe søtsug. Krom bidrar også til normal omsetning av karbohydrater, fett og andre makronæringsstoffer.

– Jeg drikker Coffee Zero til frokosten hver dag, og kaffe-drikking har blitt en av favorittingene mine å gjøre på morgenkvisten. Dette har faktisk blitt en koselig syssel jeg ser frem til hver dag, smiler Bente.

Mer energi og to buksestørrelser mindre

I dag er det litt over ett år siden Bente innførte Coffee Zero som en del av sitt daglige kosthold. Etter noen uker merket hun at søtsuget ble mindre, noe som også gjorde det mulig for helle å prioritere sunnere mat.

– Istedenfor å spise søte kaker, begynte jeg å spise mer frukt, grønnsaker, kylling, fisk og magre meieriprodukter. Jeg gikk etter hvert ned i vekt, og merket at jeg fikk mer energi i hverdagen. Plutselig kunne jeg trimme og gå turer enklere enn før, forteller Øye.

Nå har den blide dama fra Sylling også flere valgmuligheter når det kommer til klær, og bukser som tidligere bare ble liggende blir nå tatt i bruk.

– Jeg gikk ned to buksestørrelser, og synes det er veldig kjekt å kunne bruke favorittbuksene mine igjen. Jeg har fått mange komplimenter fra venner og nære, noe som gjør det hele ekstra hyggelig, sier hun stolt.

Coffee Zero vil forbli en fast del av morgenrutinen

Etter at Bente leste seg opp på ingrediensene i Coffee Zero, var hun ikke i tvil om at hun vil fortsette å bruke kaffen til hverdags. Foruten krom, inneholder kaffen antioksidanter som er kjent for å være bra for kroppen.

– Det har blitt viktig for meg å spise og drikke sunnere, og da er Coffee Zero en naturlig del av kostholdet.

Ønsker du også å gi Coffee Zero et forsøk? Bestill en pakke nå, og få 50 % rabatt!

i
Coffee beans

CoffeeZero er en kaffe med både brente og grønne kaffebønner, beriket med krom.

CoffeeZero bidrar til:

  • Økt forbrenningen av karbohydraterproteiner og fett
  • Mindre søtsug

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.